Over Anne

Ik (1963) ben verpleegkundige en yoga docent. In 2018 ben ik gestart met de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte.  Naast de opleiding volgde ik bijscholingen; yoga voor ouderen, yoga4parkinson (www.yoga4parkinson.nl), stoelyoga en yoga en meditatie. In 2017 heb ik de drie-jarige opleiding in professionele communicatie (www.phoenixopleidingen.nl) afgerond.

Yoga en Meditatie is al lange tijd onderdeel van mijn leven en kwam op mijn pad naast mijn werkend leven als verpleegkundige. 

In 2019 ben ik gestart met les geven via GrannyYoga. Granny Yoga is stoelyoga voor bewoners in verpleeg-en verzorgingshuizen in Amsterdam. Niet lang daarna ben ik gestart als Hatha Yoga docent in een Yoga Centrum. Ik ervaar veel vreugde aan het les geven.

Yoga is voor mij verstilling en bewustwording. Tijdens Yoga is er geen tijd, geen druk, geen invloed van de buitenwereld. Het is eenvoudigweg -zijn-, in mezelf en in het moment, met alles wat er is. Voelen, gewaarworden en verwonderen over dat wat zich aandient. In het dagelijks leven geeft Yoga me inzicht in mezelf, mijn gedrag, de keuzes die ik maak.

Yoga  heeft me meer kalmte, rust en een sterker en flexibel lichaam gegeven. Het is een keuze voor bewust leven en tijd voor mijzelf.

Verstilling en Verbonden Voelen